Wat klanten vertellen

Wat levert mijn begeleiding je op? Onderstaande testimonials geven je hier een beeld van.

testimonial

Joke Verbeke: ‘Ik had niet verwacht dat het zo ingrijpend was’

‘Bij Ellen volgde ik loopbaanbegeleiding en perfectionisme coaching.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ze straalt iets bekend uit. En ik had snel het gevoel dat ik haar kon vertrouwen.

 

Tijdens het traject rond perfectionisme, kan je je eigenlijk niet echt voorbereiden voor de sessies. Dit schrikte me wat af. Ik maakte me zorgen dat ik niet zou weten wat zeggen. Maar dit was helemaal niet nodig. Door de aanpak van Ellen kwamen de antwoorden gewoon vanzelf.

Vóór een sessie, zat mijn hoofd vaak vol gedachten. Tijdens een sessie, werden mijn hersenen aan het werk gezet op een ongewone manier. En na een sessie was mijn hoofd leeg, voelde ik me alerter en had ik meer energie. Ik voelde me steeds weer helemaal opgeladen. En na elke sessie zag ik merkwaardig genoeg telkens positieve veranderingen in mijn dagelijks leven.

Ik ontdekte zaken in mezelf waarvan ik niet dacht dat ze er waren. Hierdoor heb ik nu een sterker zelfbeeld en vergelijk ik me minder met anderen. Ik voel me spontaner. Dit uit zich bijvoorbeeld in zingen en dansen in de auto zonder schaamtegevoel.

Ik raad het traject aan iedereen aan die met zichzelf in de knoop ligt, teveel piekert of te star geworden is. Het meest memorabel vond ik het ontstaan van het vrije kind. Ik had niet verwacht dat dit zo ingrijpend was. Mensen die er niet in geloven, geloven volgens mij niet in zichzelf.

Het traject helpt je om terug helemaal jezelf te zijn, om jezelf terug te vinden.'

 

Evy Smit: 'Dit heeft mij een nieuwe opportuniteit opgeleverd in een totaal andere sector'

Mijn deelname aan de loopbaancoaching werd gestuurd vanuit 2 vragen die mij al geruime tijd bezig houden en die ik mezelf, door de huidige situatie op mijn job, meer en meer begon te stellen. Na enkele professionele betrekkingen, vroeg ik mij af wat ik verder wilde doen in mijn professionele loopbaan aangezien de huidige jobinhoud en werksfeer mij niet meer kon motiveren. Daarbij stelde ik mij volgende vragen: Welke job mij zou passen? Waar haal ik extra motivatie uit? Ben ik geschikt om een zelfstandig beroep te beoefenen? De aanpak van Ellen tijdens deze coaching wordt gestuurd vanuit een sterke professionele kennis.

Ellen kan zich sterk verdiepen in de persoon die voor haar zit en durft in haar conversatie de persoon echt in zichzelf laten keren en openlijk laten vertellen over de problemen die hij/zij ervaart en wat er speelt. Wat mij het meeste beviel aan de sessie is dat Ellen als coach er in slaagt om jou echt te laten focussen op de waarden die belangrijk zijn voor jou in een professionele loopbaan. Na deze gesprekken kon ik mezelf echt de vraag stellen wat voor mij belangrijk is en durfde ik dit ook te zoeken in een toekomstige job.

Durven veranderen en beslissen was voor mij de grootste troef ondanks mogelijk verlies van enkele voordelen of het loslaten van vertrouwde waarden. Na de loopbaancoaching, waarbij Ellen en ik enkele vacatures hadden vergeleken met mijn resultaten uit de coaching, ben ik met deze tips aan de slag gegaan. Dit heeft mij een nieuwe opportuniteit opgeleverd in een totaal andere sector waarin ik mijn belangrijkste waarden en vaardigheden kon terugvinden en waarbij ik een van mijn grote passies verder kan ontwikkelen.

 

Mieke Dutoit: 'Mijn bedrijf is mooi gegroeid op enkele maanden'

Ik zocht meer balans tussen werk en gezin en een manier om mijn bedrijf te laten groeien. Daarom deed ik beroep op Ellen voor een loopbaantraject op basis van personal branding.
Dankzij haar persoonlijke aanpak en oprechte interesse kreeg ik de nodige inzichten in mezelf én mijn bedrijf, alsook tools om van start te gaan.
Ondertussen is mijn bedrijf al mooi gegroeid op enkele maanden. Ik heb de touwtjes zelf in handen en kijk uit naar de toekomst!'

 

Debby Verheyen: 'Ik sta veel steviger in mijn schoenen op het werk en dat had ik hard nodig.'

'Ik volgde een traject bij Ellen rond perfectionisme op de werkvloer. Ze biedt een fantastische professionele begeleiding en is heel rustig. Dat geeft voor mij een extra dimensie en biedt een enorme meerwaarde. Ze komt nooit belerend over, daar is ze zeer vaardig in. Nochtans weet ze veel en heeft een breed netwerk waarnaar ze doorverwijst indien nodig. De zalige ruimte waarin ik ontvangen werd, biedt weinig afleiding doordat er zo goed als niks hangt.

Ellen kan heel goed coachen naar de essentie en voelt goed aan of je eigenwaarden overeenstemmen met wie je bent. Door de goede perfectionisme coaching, het bepalen en verankeren van mijn eigenwaarden en het beter aanvoelen van mijn eigen lichaam, sta ik veel steviger in mijn schoenen op het werk, en dat had ik hard nodig. Ik wil Ellen ongelooflijk hard bedanken!'

 

Katrien Debaene: 'Ik heb nu handvaten om duidelijk voor mezelf én voor anderen af te bakenen wat ik wel niet niet wil doen'.

'Ik wist dat ik veel wilde, héél veel. Dat ik heel veel niét meer wou, wist ik ook. Er heerste heel veel chaos in m'n hoofd waardoor ik enorm in de knoop zat met de richting die ik uit wou in m'n loopbaan. Eerst en vooral wilde ik graag duidelijkheid over waarop ik best kon focussen.

Ellen heeft me daar heel mooi bij geholpen. Ze heeft me dingen doen inzien die ik ergens al wel besefte, maar waar ik nooit een duidelijk beeld van had. Ze kon me vertellen waaróm bepaalde dingen wel of niet bij mij passen. En met die 'waarom' voel ik me nu gesterkt: ik heb nu handvaten om duidelijk voor mezelf én voor anderen af te bakenen wat ik wel en niet wil doen.

Persoonlijk en menselijk, zo ontving ze me. Als een persoon die naar je luistert in plaats van een doodgeroutineerde psycholoog. Hier en daar gaf ze me inzichten door dingen over zichzelf te vertellen - iets wat ik niet had verwacht. Misschien wel het belangrijkste: ze gaf me het gevoel dat ze tijd voor me maakte, dat ik niet zomaar een nummertje was. Dit had ik eerder moeten doen.'

 

Koen L.: 'Ik wilde specifiek advies rond leidinggeven en dit werd glashelder beschreven'

Ellen bezorgde me na een KernTalenten analyse een verslag mét persoonlijk advies. Ze legde een link tussen mijn levensloop en mijn KernTalenten. Daarnaast schetste ze hoe ik nieuw leven kon inblazen in mijn carrière. Verder onderzochten we samen in welke mate mijn dromen en plannen passen bij mij doordat ik inzicht kreeg in wat me energie geeft en kost. Last but not least: ik wilde specifiek advies rond leidinggeven en ook dit werd glashelder beschreven. Het is zijn prijs meer dan waard!

 

Bart S.: 'Via Ellen kwam ik alvast verder met het leggen van mijn talentenpuzzel'

'Ik maakte de keuze om mijn werk een jaar stop te zetten en te kiezen voor herbronning en persoonlijke ontwikkeling. It takes a lot of steps to find and develop your goals. Via Ellen kwam ik alvast verder via het leggen van mijn talentenpuzzel. Ze gaf me snel de indruk mee te zijn in mijn jeugdverhaal. Uit mijn vroegere speelsituaties haalde ze vlot mijn KernTalenten met een persoonlijk advies erbij. Ook tof dat er achteraf nog een schriftelijk rapport van komt, zodat ik er dit nadien terug bij kan nemen, nu ik mijn onderneming aan het uitbouwen ben. Ik kan deze methode en Ellen als toegewijde coach dus zeker aanbevelen!'

 

Ingrid R: 'Het is interessant om te weten en te herkennen waar je energie van krijgt en waar je veel energie aan verspeelt'

‘De KernTalenten analyse bij Ellen werkt extra verdiepend. Het vergroot je zelfkennis, waardoor je je energiebalans beter kan bewaken. Heel interessant is om enerzijds te weten en te herkennen waar je energie van krijgt. Anderzijds waar je veel energie aan verspeelt. Ellen stelde de juiste vragen voor een verdere analyse. Het was verrassend dat het resultaat bevestigde wat ik duidelijk herken bij mezelf. Ze straalt ook veel vertrouwen uit. Ik vond het een heel fijne sessie!’